Fascinatie over Antifouling

Voor twijfel schakelt u altijd in het begin een professional in. Een verscheidene soorten namelijk mogen ook niet door ofwel aan elkaar heen verwerkt geraken.

Ons primer kan zijn een product welke een hechting op het te schilderen oppervlak zorgt. Ons grondlaag kan zijn een laag tussen de primer en de toplaag, antifouling of topcoat. Daar bestaan honderdtallen verschillende middelen met op een markt. Er zit tussen overige verschil tussen:

Behalve antifouling betreffende ons zelfslijpend karakter, ook wel eroderend of polijstend genoemd, is er een harde antifouling. Die verfsoort scheidt gestaag biocide af. Door dit loogproces verliest de verflaag na verloop betreffende tijd bestaan beschermende functie. Juiste eind aangaande het seizoen blijft er een poreuze, harde laag aan.

Vanwege daar gestart mag geraken betreffende dit aanbrengen, dien het schip aanvankelijk nauwgezet geraken geïnspecteerd. Let hierbij op voorheen geverfde oppervlakken, beschadiging ofwel onthechting met voorheen aangebrachte antifouling en een staat over dit schip. Een staat met dit schip mag worden ingedeeld in drie categorieën:

Wij benutten cookies vanwege de oudste webshop oefening. Door die site te benutten gaat u akkoord betreffende behandeling daarvan Lees verdere.

Raadpleeg voor twijfel een professional ofwel bekijk de veelal zeer uitgebreide documentatie van een bovengenoemde fabrikanten.

Ons verminderde waarde betreffende het schip: een aangetaste en slecht onderhouden romp zorgt er voor dat de schip stuk niet zo waard kan zijn.

Vind de opdracht in één met een categorieën. In dit bijbehorende invulformulier vult u dan ook zo uitgebreid en accuraat mogelijk de specificaties aangaande uw klus in. Hoe lekkerder de beschrijving is, hoe meer bedrijven zullen antwoorden en hoe lekkerder een prijsopgave gaat bestaan! Een nautisch specialisten sturen u volkomen vrijblijvende offertes op wegens de klus.

Het onderwaterschip wederom gemakkelijk krijgen kan ons lastige klus bestaan. Jouw kunt onder andere behandeling maken met een antifoulingremover. Jouw brengt ons laag aan door middel van een roller waarna jouw dit afsteekt met ons plamuurmes.

Antifouling International Interspeed Extra houdt dit onderwaterschip van uw boot ons jaar lang vrij van aangroei en algen. De antifouling kan zijn passend voor toepassen op ook zoet, brak en zout water, en is passend wegens zeilboten en motorboten.

6 Schuren en schoonmaken doe jouw boven ons dichte vloer, zodat er geen schuursel of aangroei in de bodem of het mineraalwater terecht komt. Veeg het schuursel en de aangroei op en gooi die bij het restafval.

Interstrip kan zijn een verfafbijt, speciaal vervaardigd voor een verwijdering aangaande antifoulings met polyes..

Dit kan zijn zo ver, de antifouling mag geraken aangebracht. Voordat je begint kan zijn het vaak praktisch teneinde de antifouling eventjes via te roeren. Een zware ingrediënten zakken soms naar een bodem betreffende het blik. Verspreid aansluitend met een kwast of roller de antifouling met.

Wadvaarders die vaak droogvallen, stellen overige eisen met hun onderwaterverf vervolgens een wedstrijdzeiler. Indien ons supersnelle motorboot voorzien is over eroderende ofwel polijstende (dit wordt ook wel here zelfslijpende antifouling genoemd) antifouling gaat na ons heerlijke tijdperk over vlug varen een beschermende laag verdwenen bestaan. Wegens die schepen kan zijn daar ons harde antifouling op een markt welke bestaan werking ook voor snel varen behoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *